Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

 Ως και τις 8 Αυγούστου όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει στην νέα υπό διαμόρφωση πλατεία πρώην Δημαρχείου και νυν Ειρηναίου, αφού στις 9 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του μεγάλου ευεργέτη της πόλης μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη.
Στα εγκαίνια θα είναι επίσημα καλεσμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. κ. Παυλόπουλος, ο οποίος μετά τα εγκαίνια σε ειδική τελετή θα του απονεμηθεί το κλειδί της πόλης και θα γίνει και επίσημα δημότης Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: