Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ....

Πως μπορείς να στριμώξεις ένα αντίπαλο υποψήφιο δίχως να του δώσεις το δικαίωμα να απαντήσει; Υπολογίζω δίχως να είμαι σίγουρος πως μπορείς να το κάνεις δημοσιεύοντας επιστολή ή επιστολές σε έντυπα που βγαίνουν μια φορά τον μήνα, άντε μια φορά την βδομάδα...  οπότε ενορχηστρωμένα βάζεις στο τελευταίο φύλο αυτά που θέλεις να πεις ή να σου πουν και περιμένεις την απάντηση.. την επομένη των εκλογών...
Υποθέσεις κάνω και υπολογίζω βάση της εμπειρίας μου, ότι κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα... Εξάλλου αύριο είναι Τετάρτη και οι εκλογές την Κυριακή.
Πάντως είναι μέσα στους άγραφους κανόνες του προεκλογικού παιχνιδιού και δύσκολο να υπολογίσεις από θα σου έρθει αν δεν ξέρεις τις συνήθειες κάποιων... 
Κοντός ψαλμός αλληλούια...
Το άλλο θέμα που κουβεντιάζεται αυτές τις ώρες στην πόλη και ενδεχομένως να κουβεντιάζεται και για πολύ καιρό είναι η συνέντευξη σε web tv της πόλης, του πρώην δημάρχου Καστελίου Κισάμου κ. Σχετάκη που έχει κάνει με δηλώσεις της τελευταίας στιγμής. Εδώ οι απόψεις διίστανται και φυσικά είναι εύκολο στο νου να καταλάβουμε ότι θα υπάρξει απάντηση ειδικά όταν ο αγαπητός πρώην Δήμαρχος έχει κάνει και από δω και από εκεί.
Φανταστείτε τώρα να μην είχαμε και την παρέμβαση του Μητροπολίτη για "σιγανοκελάηδισμα" από τους υποψηφίους τι θα είχε γίνει στην μικρή μας πόλη.
Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν.
- Ρεζουμέ δεν υπάρχει στην υπόθεση εκλογές, ούτε συμπεράσματα μπορεί να βγάλουμε όπως πάνε τα πράγματα  ...η Κυριακή πάντως είναι πολύ κοντά και όλοι ευχόμαστε να ξετελέψουν το γρηγορότερο τα πράματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: