Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ

«Στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές Στίβου της Θύελλας στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ανδρών –γυναικών καθώς και αγωνισμάτων της κατηγορίας Κ14.
Στους αγώνες η ομάδα της Κισάμου συμμετείχε στα αγωνίσματα των μικρών κατηγοριών με τον Δημήτρη Ανουσάκη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα 150μ Κ14 με χρόνο 22.24.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ανδριάνα Κωνσταντουλάκη στα 150 μ Κ14 με χρόνο 21.35 επίδοση που την κατέταξε στην 4η θέση ανάμεσα σε δεκαοχτώ αθλήτριες, ενώ στο ίδιο αγώνισμα την 6η θέση κατέκτησε η Ευαγγελία Διαμαντάκη με χρόνο 21.79 και την 13η Αντιγόνη Σκαλιδάκη με χρόνο 23.79.

Δεν υπάρχουν σχόλια: