Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Η αποκατάσταση πρόσβασης της οδού προς το Μπάλο (μετά τον οικισμό Καλυβιανή έως και το Φυλάκιο) ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, και δεν έχει καμία σχέση με το έργο “Βελτίωση Οδών Πρόσβασης στον Μπάλο", το οποίο διακόπηκε λόγω προσφυγής που κατέθεσε ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η μείζονος αντιπολίτευση και αφορούσε την βελτίωση των οδών πρόσβασης, από το λιμάνι Κισάμου προς την οδό που οδηγεί στο Μπάλο, καθώς και μέρος αναβάθμισης του οικισμού Καλυβιανής.
  To μείζον πρόβλημα δημιουργείται με τη διακοπή, άνευ λόγου και αιτίας, του έργου "Αποκατάσταση ζημιών Οδικού Δικτύου και Υποδομών" που προκλήθηκαν από θεομηνίες, το οποίο θα έλυνε προβλήματα αποκατάστασης του αγροτικού και δημοτικού δικτύου με  τσιμεντοστρώσεις 1.500 m3 σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου 
Θεόδωρος Σταθάκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: