Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΚΑΤΕΘΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ

Σήμερα το μεσημέρι καταθέτει την υποψηφιότητα του συνδυασμού του "Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη" στο πρωτοδικείο Χανίων, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος  Μυλωνάκης.
Αν και δεν έγινε γνωστό ακόμα πόσοι θα είναι οι τελικοί υποψήφιοι του συνδυασμού του, έχει δώσει επίσημα 37 ονόματα, είμαι σίγουρος οτι κρατάνε κάποια ονόματα όπως κάνουν αυτές τις στιγμές, έγινε γνωστό οτι στον κορμό θα συμπεριληφθούν και οι Γεωργιλάκη-Τσουρουνάκη Ελένη και Χαραλαμπάκης Εμμανουήλ του Εμμ. φτάνοντας τον αριθμό των υποψηφίων στους 39.

Δεν υπάρχουν σχόλια: