Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!! ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ...

Επειδή δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα των εκλογών, ούτε θέλω να χαλάσω την συμφωνία που οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι έκαναν, γραπτώς μάλιστα και δια μέσου του τύπου για ήρεμο κλίμα, θέλω να πω οτι αυτό που συμβαίνει πίσω απο ένα ραδιοφωνικό ντιμπέιτ... δεν μπορεί να το ξέρουν παρά μόνο λίγοι άνθρωποι και σαφώς μόνο αυτοί που βρίσκονται παρόντες...φυσικά μαθαίνουμε εμείς οι απλοί πολίτες το τι συμβαίνει απο τα χείλη της δημοσιογράφου ακούγοντας την εκπομπή.
 - Η αποκατάσταση της αλήθειας, που βιαστικά έγραψε κάποιος υποψήφιος στο σχετικό μεσημεριανό αρθράκι για την μη συμμετοχή και των τριών υποψηφίων στην ΕΡΤ Χανίων σήμερα το πρωί είναι βαρύ... ούτε η αποκατάσταση της πληροφορίας μπορεί να διορθώσει κάτι όταν η ίδια η δημοσιογράφος λέει στην εισαγωγή της οτι: 
-  "Βεβαίως ήταν προσκεκλημένος και ο έτερος υποψήφιος για τον Δήμο Κισάμου, κ. Μυλωνάκης έχει ανειλημμένη υποχρέωση ο κ. Μυλωνάκη, δεν θα ειναι κοντά μας και θα έχει την δική του ευκαιρία μια άλλη φορά να ξεδιπλώσει τις προτάσεις του γι' αυτή την πανέμορφη περιοχή".
Ακούστε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη.
Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να βγάζουμε συμπεράσματα.... ούτε για αλήθειες, ούτε για πληροφορίες, όταν υπάρχουν γεγονότα και η φωνή της δημοσιογράφου!!.
Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: