Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις που επέφερε ο νόμος "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ" στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επέτρεψαν στις τοπικές κοινότητες να είναι ανεξάρτητες, γεγονός που διαμόρφωσε ευνοϊκές συνθήκες να μπορούν να προγραμματίσουν, να σχεδιάσουν και να προτείνουν για την επίλυση και την ανάπτυξη των προβλημάτων τους.
Ο ίδιος, διαθέτοντας εικοσαετή εμπειρία που προκύπτει από την ενεργή συμμέτοχη μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας μας ,αποφάσισα να διεκδικήσω την θέση του Πρόεδρου της τοπικής κοινότητας. Η γεωγραφική θέση του χωρίου μας προσφέρει πλήθος ευκαιριών ανάπτυξης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων του. Μάλιστα συνδυαστικά με τις γύρω περιοχές (Σηρικάρι, Πολυρρήνια και Μηλιά) μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό πόλο επισκεψιμότητας.
Παρακινημένος, λοιπόν από την αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και από την ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, ζητώ τη στήριξή σας για να αναβαθμίσουμε το χωριό μας και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Σας ευχαριστώ
Στέλιος Σγουρομάλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: