Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΑΝΤΕ ΕΒΙΒΑ ΜΑΣ

Συνεχίζεται η ανταλλαγή τσουγκρισμάτων, ανάμεσα σε δυο νέους δημότες μας, που κατά 99.9% θα είναι και στο επόμενο Δ.Σ του δήμου μας... Χαρά του blog να φιλοξενεί τέτοια αν και προσωπικά θέλω να σταματήσουν οι εμπλεκόμενοι εδώ... διότι δεν έχει νόημα πλέον η κουβέντα άρχισε να ξεφεύγει ...
Να τι απαντάει στην τελευταία επιστολή του κ. Δερουκάκη ο πρόεδρος του ΝΕΣΚ κ. Πατεράκη παρακάτω, ο τίτλος παραπάνω δικός μου!!
Φίλε Μανόλη,
Διαβάζοντας την επιστολή σου αντιλαμβάνομαι πλήρως για πιο επίπεδο μιλάς. Μία επιστολή που λίγο αναφέρεται στο ίδιο το πρόγραμμα και περισσότερο καταφέρεται εναντίον του προσώπου μου και σε ένα νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ από 390 εγγεγραμμένα μέλη. Παρόλα αυτά δεν πρέπει όπως λες και εσύ να ρίχνουμε το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου.
Και όμως ναι Μανόλη, έχεις δίκιο παρασυρθήκαμε κάναμε λάθος και ντροπή μας που τολμήσαμε να χαρούμε, να γλεντήσουμε με την έγκριση του προγράμματος ανοικτά κέντρα εμπορίου προυπολογισμού 1.770.000€.
Ναι ναι, είμαστε Απαράδεκτοι!!!
Το πρόβλημα φίλε Μανόλη είναι ότι εσύ είδες την 1η σαμπάνια γιατί θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι έχω πάρει κούτα 12αδα.
Την 2η θα την ανοίξω στα θεμέλια του κλειστού γυμναστηρίου, έτσι για το καλό…1 εκ δώσαμε, για εκβραχισμούς και θεμελιώσεις….Να μην ανοίξω μία σαμπάνια, για το καλό?
Την 3η θα την ανοίξω στην μαρίνα Τελωνείου, που ολοκληρώνεται και αυτή, όπως είχατε εξαγγείλει προεκλογικά το 2014.
Την 4η την έχω φυλάξει για τα κρασπεδόρειθρα που γεμίσατε τις πλατείες τις Κισάμου και τα απομακρύνατε νύχτα. Αλήθεια που τα έχετε πάει; Αν μου πείτε θα πάω να την ανοίξω εκεί.
Την 5η την έχω για τον τελευταίο απολογισμό την Μονομετοχικής που ξαφνικά ξέχασες την προπαίδεια και δυσκολευόσουν να καταλάβεις πόσο κάνει 5×4=20 και βάλε και όσα μηδενικά θέλεις. Εσύ επέμενες ότι 5×4 =6 με λιγότερα μηδενικά. Για περισσότερες διευκρινίσεις να ανατρέξετε στα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης.
Αν θέλεις σταματάμε εδώ γιατί έχω να ανοίξω και άλλες σαμπάνιες μέχρι τις 12.
Επειδή δεν έχουμε όλοι το επίπεδο σου και το τέλειο προφίλ σου θα σου το πω και λίγο λαϊκά, “μοναχή της το πελέκα η γαιδούρα το σαμάρι” , φίλε Μανόλη και συνεργάτη μου.
Όσον αφορά για την περιβόητη συνεργασία μας, που έχω πολλά να αναφέρω, στην οδό Βαρδαντώνη σου ζήτησα να με βοηθήσεις να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ένα κατάστημα, ξέρεις εσύ πιο, αλλά περιμέναμε αδίκως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: