Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Καθημερινά θα το κάνουμε θέμα μπας και προλάβουμε ή μπας ενδιαφερθούν κάποιοι που έβγαλαν ότι ο δρόμος από το Κολυμβάρι ως την Κίσαμο δεν χρειάζεται ούτε βελτίωση, ούτε επισκευή, ούτε διαπλάτυνση, ούτε, ούτε,  μιας και είναι εντάξει...
Την επικινδυνότητα του κομματιού λίγο παραπάνω από το πρατήριο καυσίμων Χατζηδάκη την αντιλαμβάνονται όλοι όσοι περνάνε καθημερινά από εκεί. Αν δεν έχεις το μυαλό σου έχεις βρεθεί στον γκρεμό, αν πάλι παραβιάσεις την διπλή λωρίδα τότε κινδυνεύεις εκτός από το να σκοτωθείς ....να σκοτώσεις και κανένα αθώο.
Σε 3-4 μήνες θα περνούν από εκεί 7.000-10.000 καθημερινά για Μπάλο -Φαλάσαρνα-Ελαφονήσι, χώρια εμείς οι μόνιμοι χωριάτες..... ας προλάβουμε λοιπόν πριν έλθουν τα χειρότερα.
Τόση ανικανότητα δεν έχει ξαναγίνει....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο!!!!!πολύ σωστά ....φόβος και τρόμος ειναι το σημείο αυτό!!!δεν παιρνούν οι Δήμαρχοι σας από κει ????τόσο πια "normal"(!?!?)το βλέπουν?? Καντε τον σταυρό σας όταν περνάτε από κει !!!στις εκλογές βάλτε σωστά το "σταυρουδάκι"σας...