Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΝΤΑΜΠΛΑΣ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ

Μετά την συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικός κ. Ροκάκη, χθες στο ΑΥΡΑ και την δήλωση του ότι του χρόνου η ομάδα θα ονομάζεται σκέτα ΧΑΝΙΑ, ελπίζω να δώσει και μια συνέντευξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας και να μας εξηγήσει τους λόγους που έκανε αυτήν την κίνηση, μάλιστα στο μέσον μιας χαμένης χρονιάς από κάθε άποψη. 
Κι αν δεν μπορεί ας στείλει κάποιον απο το Δ.Σ.
Το ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να μας τα εξηγήσει όλα, αλλά τουλάχιστον μια προσπάθεια δεν βλάπτει μιας και κάμποσοι από μας τον στήριξαν στις επιλογές του, ειδικά με την αποχώρηση της ομάδος από την Κίσαμο.
Δυστυχώς η απόφαση αυτή μας ήρθε κατακέφαλα, δημιουργώντας πρόβλημα σε όλους τους φιλάθλους της πόλης της Κισάμου,  ιδιαίτερα σε αυτούς που πίστεψαν ότι μια μετονομασία θα ήταν αρκετά δύσκολη όχι από συναισθηματικής άποψης αλλά από οικονομικής, εξαιτίας των χρεών της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Βέβαια πλέον με το βγάλουμε το ΑΟ από την ονομασία λύθηκε και το πρόβλημα τους. 
Κι αν δεν χρωστάει το Δ.Σ της ΠΑΕ μια εξήγηση στους φιλάθλους, χρωστάει σε όλα αυτά τα παιδιά της πόλης, του δήμου, που έχουν δώσει την ψυχή τους γι αυτήν την ομάδα.
Κρίμα.
Κρίμα και άδικο για την ιστορία του Κισαμικού.
Πάντως τίποτα δεν τελείωσε ούτε για τον Κισσαμικό, ούτε για την ΠΑΕ Κισσαμικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: