Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Μπορεί να είναι κουραστικό αλλά η αλήθεια είναι οτι κάποτε πρέπει να δείξουμε την ιστορία της ομάδος μας, του Κισσαμικού ...έστω και καθυστερημένα. 
 Κοιτάξτε κόσμο... και το πάθος των ποδοσφαιριστών που από ανέκαθεν το θεωρούσαν τιμή να φορέσουν την φανέλα της πόλης. Τιμή που χάθηκε τα τελευταία χρόνια και όλοι αντιλαμβανόμαστε το γιατί.
 Ευτυχώς το αρχείο υπάρχει, χάρη στον Ανυφαντή, τον Αποστόλη και όλους αυτούς που αγάπησαν αυτή την ομάδα, προσέφεραν και υποστήριξαν για να έχει πάντα μια καλή πορεία στα πρωταθλήματα του Νομού. Η θέση της είναι εκεί και είναι υποχρέωση των (μας) να την πάμε εκεί που δικαιωματικά ανήκει....και με το δελφίνι στο στήθος και Κισσαμικός να λέγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: