Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Δύσκολα θα δοθεί στην κυκλοφορία το κομμάτι του ΒΟΑΚ, αφού ακόμα δεν βρήκαμε ούτε που ανήκει, ούτε ποιος είναι υπεύθυνος και έτσι θα έχουμε καθημερινές ανακοινώσεις.. για να περνά η ώρα μας...για κλεισίματα και απαγορεύσεις επ' αόριστον!!
Να η τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας.... τι τραβάει και αυτή!!
Από 07.02.2019, από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Επ αόριστον...και βαλεεεε..κατάντια είναι αυτό στον 21ον αιώνα...ανίκανοι όλοι τους ...διαβάστε την επιστολή του Μητροπολίτη σας.ευστοχοτατη επιστολή...Ελλάς το μεγαλείο σου ...και σύντομα την ψήφο σας στους "ανίκανους Δημάρχους"..#πασχα...και βαλεεεε...καλό ΣΚ..Germany