Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

3.388.716,47€ θα πάρει ο Δήμος Κισάμου απο το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι" που υπέγραψε χθες και δόθηκε στην διαύγεια σήμερα απο τον υπουργό εσωτερικών κ. Α. Χαρίτση.
Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης αμιάντου πολλαπλών οικισμών του Δήμου Κισάμου καθώς και στην εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.
 Ο Δήμος Κισάμου εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διακήρυξης του έργου, υποχρεούται να αποστείλει σε memory stick τα εγκεκριμένα τεύχη του διαγωνισμού και τα αποδεικτικά δημοσίευσης, καθώς και να τροποποιήσει το τεχνικό δελτίο έργου σύμφωνα με την απόφαση ένταξης έχοντας λάβει τις σχετικές αποφάσεις των εμπλεκόμενων φορέων.
-Σίγουρα ένα μεγάλο έργο ζωτικής σημασίας για τον Δήμο μας που θα το υλοποιήσει η επόμενη όπως πάνε τα πράγματα δημοτική αρχή όποια κι αν είναι αυτή. Να πούμε ακόμα οτι σχεδόν όλοι οι Δήμοι των Χανίων πήραν χρήματα απο το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, μάλιστα ο όμορος δήμος Κανδάνου Σελίνου πήρε εκτός απο τον βιολογικό της Σούγιας και 538.000Ε για την βελτίωση του δρόμου Ελαφονήσι Σκλαβοπούλας που μας ενδιαφέρει άμεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: