Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ

Το θέμα της ημέρας σε όλα τα καφέ της πόλης είναι ο σεισμός που προκάλεσε .... η διοίκηση του Κισσαμικού στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που έγινε στα Χανιά. Του Κισσαμικού γιατί απλά αυτοί που συμμετέχουν και σήμερα έχουν εκλεγεί από τα σπλάχνα του ΠΓΣ  Κισσαμικός.
Αν και οι περισσότεροι φίλαθλοι της πόλης είναι στεναχωρημένοι με την ανακοίνωση αυτή, υπάρχει και μια μερίδα φιλάθλων που αισθάνονται δικαιωμένοι μιας και είχαν προβλέψει ακόμα και τον χρόνο που η ομάδα θα πετούσε τα "χωριάτικα" βαρίδια από πάνω της και θα γινόταν μια εκπρόσωπος της καλής κοινωνίας των Χανίων.
Το πως θα λέγεται η ομάδα από την επόμενη χρονιά το μάθαμε, αν και δεν θα το χωνέψουμε εύκολα ... το θέμα βέβαια είναι τώρα τι θα γίνει με τις ομάδες εδώ στην Κίσαμο, τις Ακαδημίες και τον Νέο Κισσαμικό, που αυτή η διοίκηση τις είχε ετσιθελικά "αγαπήσει" και όταν της δόθηκε η ευκαιρία να απαγκιστρωθεί από αυτές έφερε και ινάτι; Γιατί δεν λογάται και δεν είναι σωστή μια τέτοια τέτοια "αγάπη", με κέρατο, έτσι μοιάζει η περίπτωση μας.... μας το φόρεσαν δίχως να το καταλάβουμε. Πιστεύω η διοίκηση να έχει σκεφτεί την λύση όπως σκέφτηκε και την διαγραφή του ιστορικού ονόματος από την ονομασία της. Είναι κρίμα και καλό είναι πλέον να γράφεται στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ οτι η πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης διαλύεται, εξαλλοιώνεται και από τώρα και πέρα δεν θα υπάρχει γιατί ..... θέλει να ενώσει τα Χανιά!! 
Ανατριχιάζω και μόνο απο την ιδέα....
Κλέβω και ένα σχόλιο απο την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Α.Ο Χανιά- Κισσαμικός και σας το μεταφέρω:
"Αγαπητέ πρόεδρε, η πρόθεσή σου μόνο συγκίνηση και όνειρα για τα ΧΑΝΙΑ μας προκαλεί! Καλή δύναμη και υγεία νάχεις! Τα Χανιά χρωστούν πολλά στους Φουντουλάκη, Συγγελάκη, Τσαγκαράκη, Πρόκο, Αναγνωστάκη, Δαμανάκη, Τρομπούκη, Κοκκινιά, Χαραλαμπάκη, Μαλαμαδάκη, Κιάσο, Δαπόντα, Αλευράκη, Γωνιωτάκη και τόσους άλλους που έχουν τιμήσει και δοξάσει τη φανέλα..αυτούς αν έχεις στην άκρη του μυαλού σου η επιτυχία είναι δεδομένη. Μαζί σου!"
Για τους άλλους τον Κελαιδή, τον Μάρακα, τον Κατσικάνδαρη, το Χατζηιωάννου, τον Ασγούδη, τον Σειτανίδη, και τόσοι πολλοί άλλοι...που έχουν ματώσει και τιμήσει την φανέλα του Κισαμικού τι θα γίνει;
Β+Μ, Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: