Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

που ανακοινώθηκαν χθες.
Οι τέσσερις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χανίων, που θα κατέβουν στην περιφέρεια με τον κ. Αρναουτάκη υποστηριζόμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, όπως ανακοίνωσε χθες ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής κ. Παπανδρέου είναι....
• Αντώνης Παπαδεράκης.
• Κατερίνα Μανιμανάκη.
• Πέτρος Λυμπεράκης.
• Γιάννης Λουφαρδάκης.
Έκπληξη για όλους μας, τους Κισσαμίτες δηλαδή, που τόσο είχαμε πιστέψει ότι μπορούσε να είναι και ο Μιχάλης ανάμεσα τους... πάντως αν δεν ανακοινωθεί και τ' όνομα του όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες ως υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά (αδειάζουν 2 θέσεις) μάλλον τον βλέπω έτοιμο να ηγηθεί τοπικό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στον Δήμο Κισάμου. Εκτός κι αν τον γεμίζει η θέση του Γ.Γραμματέα στο Επιμελητήριο.
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία....μιας και θεωρώ ότι είναι ο ύστατος κρίκος για να δημιουργηθεί ο τρίτος πόλος στα αυτοδιοικητικά μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: