Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΕΛΙΟΥ

για την «Γενική Συνέλευση/Εκλογές της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Μονάδων Κισάμου».
Κίσαμος 12/02/2019
Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες, 
Η κατά κοινή ομολογία ανάγκη (όπως εκφράζεται από το σύνολο του Δ.Σ της Ένωσης) “να γυρίσει η Ένωση σελίδα” εκφράζεται με τη συμμετοχή νέων ξενοδόχων/τουριστικών επιχειρηματιών στην λίστα των υποψηφίων για τις εκλογές της Κυριακής 17/02/2019. 
Πριν τις εκλογές θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου 
καθώς επίσης και ο οικονομικός απολογισμός.
Μετά από συνεχόμενα χρόνια προσφοράς στο Δ.Σ της Ένωσης, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου, καθώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορώ πλέον να συνεισφέρω στο επίπεδο που θα επιθυμούσα και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ρόλου μου.
Πρωτίστως θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της περιόδου αυτής, για την συμπόρευση και συνεργασία.
Οι μέχρι στιγμής, γνωστοί σε εμάς, υποψήφιοι για να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της Ένωσης, ελεγκτική επιτροπή και τους αντιπροσώπους στις δευτεροβάθμιες οργανώσεις, είναι στην πλειοψηφία νέοι και δραστήριοι επιχειρηματίες, ενώ σε μεγάλο ποσοστό διεκδικούν για πρώτη φορά την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συναδέλφων τους. 
Οι υποψηφιότητες εκπροσωπούν όλο το εύρος συμφερόντων των ξενοδοχειακών/τουριστικών επιχειρήσεων του δήμου μας, τόσο από πλευράς κατηγοριών και μεγέθους καταλυμάτων όσο και περιοχών.
Οι υπερφορολογήσεις, οι έκτακτες εισφορές και οι αντιπαραγωγικές πρακτικές οδηγούν τις τοπικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε τέλμα.
Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ένωσης καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στην οικονομία και κοινωνία της Κισάμου.
Είναι παράλογο ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Κρήτη, να μην έχει μια δυναμική Ένωση Ξενοδόχων/Τουριστικών Επιχειρηματιών. 
Σας προσκαλούμε ανοικτά όλους τους ξενοδόχους του δήμου μας να συμμετέχετε ενεργά στις αλλαγές που χρειάζεται το σημερινό διοικητικό σχήμα και να καταστεί πιο εμφανής η ενωτική προσπάθεια.
Να ευχηθώ στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψουν από τη διαδικασία των αρχαιρεσιών, καλή επιτυχία. Εμείς της «παλιάς φρουράς», θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και θα είμαστε στην διάθεσή τους για να συνδράμουμε ανιδιοτελώς.
Σας ευχαριστώ για όλα, η Κίσαμος σαν προορισμός αξίζει να βρίσκεται πολύ υψηλότερα!
Με εκτίμηση
Μυλωνάκης Στέλιος
Τουριστικός πράκτορας, ξενοδόχος, εστιάτορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: