Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι προπονήσεις στο τμήμα του ΣΤΙΒΟΥ. 
Λόγω του ότι στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες τοποθέτησης ταρτάν οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης.
 Τεχνικός Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ασλανίδης, ο οποίος θα καθορίζει το προπονητικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας και κάθε αθλητή. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό, ειδικός εκπαιδευτής προπονητών του ΣΕΓΑΣ, Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Στίβου μέχρι και το 2017.
Προπονητής Στίβου αναλαμβάνει ο Λάμπρος Φραντζεσκάκης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και ενεργός αθλητής με πολλαπλές διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων, Νέων και Ανδρών στα 400 μέτρα και στην σκυταλοδρομία.
Βοηθός Προπονητή, αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαρκετάκης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Οι μέρες και ώρες προπόνησης είναι οι εξής: 
1ο ΤΜΗΜΑ: Από Α΄ έως Δ΄ Δημοτικού Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 17:00 – 18:00
2ο ΤΜΗΜΑ: Από  Ε΄ Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00 – 19:00
3ο ΤΜΗΜΑ: Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 19:00 – 20:30 
4ο ΤΜΗΜΑ: Προετοιμασία παιδιών, υποψηφίων σε επιλογή Στρατιωτικών Σχολών & Γυμναστική Ακαδημία 20:30 – 21:30
Για πληροφορίες σχετικά μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα των προπονητών: 
Φραντζεσκάκης Λάμπρος 6949088034, Μαρκετάκης Γιώργος 6975556221


Δεν υπάρχουν σχόλια: