Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ..ΜΕΛΛΟΝ

Αν η απόφαση των δυο σωματείων είναι να φτάσουν στα άκρα αυτό δεν κάνει καλό σε κανένα...και επειδή τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα καλό είναι να βρουν την λύση που είναι αρεστή στους αθλητές και στα παιδιά και όχι των γονέων. Την Τετάρτη λοιπόν απο ότι είδα και σε ανάρτηση στο F/B υπάρχει συνάντηση των γονέων που δεν θέλουν τα παιδιά τους να αγωνιστούν πλέον στον Α.Ο Κισάμου με το Δ.Σ του σωματείου στην βίλα Ξαγοράρη. 
Εκεί ίσως λυθούν πολλά εφόσον βέβαια οι γονείς που επεδίωξαν αυτήν την συνάντηση πάνε... γιατί αν αποφύγουν μια τέτοια συνάντηση τότε δεν τους ενδιαφέρει το παιδί τους και ο αθλητισμός, αλλά κάτι άλλο. 
Μάλιστα μετά και τις επισκέψεις των σωματείων στον κ. Σταθάκη, επιστολή για τα τεκταινόμενα ετοιμάζει και ο Δήμος Κισάμου που έχει και την λειτουργία του Δημοτικού σταδίου. 
Υ.Σ Η παραπάνω φωτογραφία λέει πολλά σε όποιους ξέρουν να την διαβάζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: