Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου. Η ομάδα του Ομίλου έπαιξε στο Κλειστό Γήπεδο Ταυρωνίτη με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Ακρωτηρίου και ηττήθηκε με σκορ 70 – 24.
Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την έκβαση του αγώνα, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου ενώ πίεζε σε όλο το γήπεδο και είχε μία καλή άμυνα δεν μπόρεσε να βρει εύκολα το καλάθι και γι αυτό περιορίστηκε σε χαμηλό σκορ. Μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίστοιχη ομάδα του Ακρωτηρίου που ήταν γρήγορη και εύστοχη.
Για την ομάδα μας συμμετείχαν: ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1, ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 10, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2 , ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2, ΛΙΑΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΡΑΙΣΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 7, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 2, ΤΣΟΥΓΑΝΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: