Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ..ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

Είπε ο Κυριάκος: "Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες. Θα ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όσο απομακρυνόμαστε από την κεντρική εξουσία, τόσο οι δημότες πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δήμους τους."
-Η Ν.Δ δεν το έκανε ποτέ αυτό, εκτός από κάτι περιπτώσεις που ήταν στα υπό διάλυση, το αντίθετο βέβαια με το ΠΑΣΟΚ που το κάνει έτσι και αλλιώς πάντα, μιας και έχει τον τρόπο και τους ανθρώπους. Τώρα στην γειτονιά μας το ΠΑΣΟΚ ξέρουμε ποιος το εκπροσωπεί και την Ν.Δ ξέρουμε ποιος την θέλει (σαν υποστηρικτή). Βασικά μπορεί να είμαστε και μπερδεμένοι λίγο, μιας και εμείς εδώ εκτός απο τα κομματικά μας πιστεύω βάζουμε ολίγον παραπάνω, τις συμπάθειες, τις κουμπαριές, τις υποσχέσεις και τις αντεκδικήσεις....
Τώρα που ο Κυριάκος θα ακούσει και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών!!! που όπως καλά ξέρουμε βγαίνουν πάντα απο το στόμα του προέδρου της τοπικής, θα ήθελα να ξέρω ποιος θα έχει την τιμητική του, στην περιοχή μας;  
'Ε ρε γλέντια όταν κάποιοι από την προσπάθεια τους να φανούν ουδέτεροι έχουν αναγκαστεί να .. υπογράψουν. 
- Ναι στην γειτονιά μας χρειάζεσαι υπογραφή για να μπεις σε ένα συνδυασμό της αυτοδιοίκησης ή τουλάχιστον μια δήλωση, ότι δεν θα πας σε κανένα άλλο... και φυσικά αυτή η δουλειά που είναι δύσκολη την έχουν αναλάβει οι καλύτεροι εκλογολόγοι. 
Για να δούμε στο τέλος τα ξέτελα μας... γιατί με το να μαζεύεις υπογραφές δεν σημαίνει ότι είσαι και ο καλύτερος (αυτό είναι δοκιμασμένο στην γειτονιά μας). Εξάλλου εμείς από ανέκαθεν πάμε εναλλάξ..μια σου μια μου, οπότε μην απελπιστεί κανένας, την επόμενη φορά θα είναι η σειρά του. (κάνεις δεν κάνεις τα υποσχεθέντα)
Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ κάπου θα κολλήσει.... παραλλαγή πράσινου κόμματος είναι, ειδικά στην επαρχία..
Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: