Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ....

Τελικά είναι αλήθεια....ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου κ. Μυλωνάκης προχώρησε σε προσωπική μήνυση εναντίον του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη, ζητώντας μάλιστα και 50.000Ε σαν αποζημίωση σχετικά με αυτά που ειπώθηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο στις αρχές του καλοκαιριού (για τον απολογισμό του Δήμου).Να θυμίσω ότι στο συμβούλιο αυτό είχαμε διαπληκτισμούς ανάμεσα σε πολίτες και δημοτικούς συμβούλους που είχαν παραβρεθεί για άλλα θέματα.
Μάλιστα όπως έμαθα ήδη ο δήμαρχος έχει καταθέσει στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση. 
Είναι σίγουρο οτι η υπόθεση αυτή δεν θα κλείσει εύκολα ειδικά τώρα που πλησιάζουμε και σε προεκλογική περίοδο. Ας ελπίσουμε οτι θα πρυτανεύσει η λογική και ... εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: