Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

Υπογράφηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Δημαρχείου για τοποθέτηση Ανδριάντα Ειρηναίου Γαλανάκη», στα γραφεία του Δήμου Κισσάμου, παρουσία του Δημάρχου Κισάμου, Θεόδωρου Σταθάκη και τον ανάδοχο του έργου, Κοινοπραξία Μαραβελάκη Σταύρο - Μανουσάκη Στυλιανό – Τσαλίκη Μιχαήλ. Το έργο προϋπολογισμού μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 73.994,68 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
Η ανάπλαση της πλατείας και της τοποθέτησης του ανδριάντα του Μακαριστού Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη, έχει σκοπό να δώσει τιμή και μνήμη στο πρόσωπο του αοιδίμου Μητροπολίτη, για το πολύτιμο έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο μας.
Στο πλαίσιο της ανάπλασης της Πλατείας του Δημαρχείου θα αναδειχθεί και θα αξιοποιηθεί ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης, ως χώρος αναψυχής των κατοίκων της περιοχής και του πλήθους επισκεπτών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: