Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ "Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ"

Στις 17η Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η προαποφασισμένη από την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 εναλλαγή στη θέση του προέδρου του Πολιτιστική Συλλόγου Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα". Τον απερχόμενο πρόεδρο και άξιο συνεχιστή του έργου του αείμνηστου Θανάση Δεικτάκη, Γρυμπαουλάκη Δημήτριο θα αντικαταστήσει στα καθήκοντα του ο Γεωργιλάκης Γεώργιος μέχρι το πέρας της θητείας  του διοικητικού συμβουλίου.
Το ΔΣ ευχαριστά για το πάθος, την αφοσίωση, την υπομονή και την επιμονή του τον απερχόμενο πρόεδρο Γρυμπαουλάκη Δημήτριο και εύχεται καλές εργασίες στα πολιτιστικά δρώμενα της Κισάμου στον νέο πρόεδρο Γεωργιλάκη Γεώργιο. Όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη για προσφορά να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην ανάδειξη της τοπικής κληρονομίας της Κισάμου και στην διάδοση τόσο των εθίμων της όσο και των παραδόσεων ολόκληρης της επαρχίας Κισάμου.
Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η ακόλουθη:
Γεωργιλάκης Γεώργιος πρόεδρος
Γρυμπαουλάκης Δημήτρης Α' αντιπρόεδρος
Χατζάκης Αντώνης Β' αντιπρόεδρος
Τσαλαπάκης Αντώνης γραμματέας
Καπής Δημήτριος ταμίας
Γεωργακάκης Κωσταντίνος υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων
Πολυχρονάκης Φόντας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων
Πατεράκης Γεώργιος μέλος
Πασχάλης Δημήτριος μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: