Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ρίχνεις μια κλεφτή ματιά, βλέπεις, ακούς και λίγο, ρωτάς και ένα -δυο παρευρισκόμενους και κάνεις και μια επαλήθευση...
Αυτά κατά την χθεσινή συνάντηση που είχαν, η διοίκηση του Αθλητικού ομίλου Κισάμου, με 2-3 γονείς και τον προπονητή του νέου σωματείου.
Δεν θα καταπιαστώ με πολλά, ούτε με ενδιαφέρουν τα προσωπικά καθενός... απλά θέλω να μάθω γιατί δεν τα βρίσκουν πλέον μετά και την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του ΑΟΚ τα δυο σωματεία, που έχει γνώμονα το καλό των παιδιών; Και πια είναι η πρόταση;
"Ο προπονητής (Κώστας Παπακωνσταντίνου) να επανέλθει στο σωματείο του ΑΟΚ που είναι ένας αναγνωρισμένος σύλλογος στίβου, για το καλό των παιδιών. Έτσι και τα παιδιά που δεν θέλουν άλλο προπονητή, θα προπονούνται με τον Κώστα αλλά και θα βρίσκονται σ' ένα σύλλογο με όλα τα πλεονεκτήματα που έχει, όπως την δυνατότητα τα παιδιά να συμμετέχουν στους αγώνες, να έχουν προτεραιότητα στο στάδιο, να έχουν τις υποδομές εκγύμνασης και το γυμναστήριο!"
Νομίζω ότι πιο σοβαρή πρόταση για το μέλλον των παιδιών δεν θα υπάρξει.. εκτός κι αν δεν είναι αυτός ο λόγος και υπάρχουν και άλλοι που δεν τους ξέρουμε και τα παιδιά είναι η πρόφαση. 
Πάντως θα ήταν τιμή για το Blog να ακούσουμε και την άποψη του Κώστα, που ως και σήμερα επίσημα δεν έχει βγει παραέξω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: