Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΛΙΣΤΑ....

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών για μια ακόμα υποψηφιότητα Δημάρχου για το Δήμο Ιεράπετρας που ακούει στο όνομα του γνωστού επιχειρηματία Θανάση Χηνόπουλου.
Η επιβεβαίωση όλων αυτών των συζητήσεων ήρθε δια στόματος του ιδίου, προς το δημοσιογράφο του Ράδιο Λασίθι Δημήτρη Τουρλούκη. Έτσι η υποψηφιότητα του κ. Χηνόπουλου έρχεται να ανεβάσει των αριθμό των υποψηφίων δημάρχων στους τέσσερις, μέχρι στιγμής.
Ο κ. Χηνόπουλος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων σε παγκρήτιο επίπεδο, καθώς επίσης και στο χώρο του ποδοσφαίρου που μετά τις επιτυχημένες ηγεσίες που έχει σε αθλητικές ομάδες στα Χανιά, εδώ και δύο χρόνια με την προεδρία του Δ.Σ. που έχει αναλάβει στον ΟΦΙ Ιεράπετρας κατάφερε να φτάσει την ομάδα στην τρίτη εθνική κατηγορία με σπουδαίες διακρίσεις και σε πανελλαδικά πρωταθλήματα.
Όσο για την ανάμειξή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι η πρώτη φορά, αφού τα τελευταία χρόνια έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πλατανιά Χανίων καθώς και την τελευταία διετία πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο.
Τέλος κατά την ενεργό παρουσία του κατά την τελευταία διετία στην Ιεράπετρα, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση με σπουδαίες δωρεές και χορηγίες σε ιδρύματα και φορείς της περιοχής.
Πηγή: Ράδιο Λασίθι

Δεν υπάρχουν σχόλια: