Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαρρήξεις και ληστείες, σε ημερήσια βάση στην περιοχή μας. Στα δυτικά του δήμου μας, διέρρηξαν οικία πριν 3 μέρες, όμως βρέθηκαν μπροστά στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, φυσικά δεν τράπηκαν σε φυγή αλλά την ακινητοποίησαν και αφού την έδεσαν σε μια καρέκλα έψαξαν το σπίτι με την ησυχία τους. 15.000Ε και όλα τα χρυσαφικά της ήταν η λεία τους που φεύγοντας δεν ξέχασαν .... να την λύσουν. 
Το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου που έχει αναλάβει να εξιχνιάσει τις περιπτώσεις πονοκεφαλιάζεται γιατί είναι μια περιοχή που και στο παρελθόν είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και είχαν γίνει και αρκετές συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: