Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΑΡ

Βάφτηκαν και τα κουλουάρ στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου και πλέον είναι έτοιμο για να μπουν οι αθλητές των σωματείων του στίβου. Των σωματείων που όπως έμαθα για να μπουν θα πρέπει να είναι και αναγνωρισμένα απο το ΣΕΓΑΣ!!! 
Τέλος πάντων αυτά είναι αλλονών δουλειά, αλλά καλό είναι να μην παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των μικρών αθλητών. Όσοι το δοκίμασαν έχασαν με την πάροδο του χρόνου.

2 σχόλια:

Bariotaki Theodora είπε...

Οποτε αν καταλαβαίνω καλα εγω σαν μαμα και τα 3/4 των γονιων που πηγαιναν και συνεχιζουν να πηγαινουν τα παιδια τους στον στιβο(κατοπιν βεβαια δικης τους απόφασης εννοώντας των ιδιων μας των παιδιων) με προπονητη τον κυριο Κωστα ειμαστε παρανομοι μηπως θα διωχθούμε και από το νομο?

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΡΙΩΤΑΚΗ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ξαναδιάβασε την δημοσίευση και μην βάζεις λέξεις που δεν λέω. Επειδή βέβαια μου γράφεις επώνυμα θα σου απαντήσω με το έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Κισάμου απο το ΣΕΓΑΣ. Εδώ μέσα δεν γράφουμε οτι και ότι απλά συλλέγουμε τα στοιχεία.... αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου παράνομη είναι δικό σου πρόβλημα. Και φυσικά είναι επιλογή σου να πας το παιδί σου όπου θέλεις ποιος είπε το αντίθετο; Υποβολέας πάντως να μην γίνεστε κανενός...ούτε ποτέ να παίξεις παιχνίδι πολιτικό πίσω απο τις πλάτες των παιδιών..(αυτό δεν είναι για σένα και καταλαβαίνεις πολύ καλά για ποιον πάει) Καλό βράδυ. Το blog θα είναι και στο ένα σωματείο και στο άλλο δίπλα αυτό το έχει αποδείξει με την πρώτη ανάρτηση του παρ΄όλο που δεν του έστειλαν την αφίσα. Αυτά