Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

32χρονος Αλγερινός σε κατάσταση αμόκ αφού απείλησε ομοεθνή του με μπουκάλι και έσπασε ένα παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου προσπάθησε να παρενοχλήσει μικρές μαθήτριες έξω από φροντιστήριο της πόλης. Η γρήγορη και αποτελεσματική κινητοποίηση του αστυνομικού τμήματος Κισάμου έφεραν αποτέλεσμα με την σύλληψη του και την προσαγωγή του σε αυτόφορη διαδικασία σήμερα όπου καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση και απέλαση.
Συγχαρητήρια στο Α.Τ Κισάμου και προσοχή σε όλους αυτούς τους αναμαζωξιάρηδες που με λίγο αλκοόλ είναι κινητές βόμβες και για μας αλλά και για την κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: