Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισάμου στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων  πρόκειται να υλοποιήσει μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ενήλικες με προτεραιότητα σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Τα μαθήματα ξεκινούν από τις 31 Οκτωβρίου 2018 και θα γίνονται κάθε Τετάρτη και ώρα 7-8 το απόγευμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες- Εγγραφές έως και τη Δευτέρα 29  Οκτωβρίου στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισάμου  από τις 09.00 έως τις 14.00 καθημερινά. 
Πληροφορίες : Πευκιανάκη Χρυσή-Κοινωνική Λειτουργός και Μπαλάσκα Κων/να Ψυχολόγος, τηλ. Επικοινωνίας: 2822031989 και 2822083105, FACEBOOK: Κέντρο Κοινότητας Κισάμου,
Ε-mail kentrokoinotitaskisamou
Επίσης εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να διδάξουν εθελοντικά μαθήματα ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας  στα ίδια τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: