Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει, ότι μετά την απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης να προχωρήσει η διαδικασία για την Β2 φάση του ΓΠΣ Κισάμου, η οποία, είναι η διαδικασία διαβούλευσης επί των προτάσεων των μελετητών και προτάσεων από φορείς, υπηρεσίες, πολίτες και τέλος από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η διαβούλευση χρονικά, θα ξεκινήσει μετά την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου και για 4 μήνες. Επομένως, θα υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτούς που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και οριοθέτηση χρήσεων στο Δήμο Κισάμου να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει πρώτα να εξετασθούν οι προτάσεις των μελετητών και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και συλλογιζόμενοι του τι ζητά η εκάστοτε κοινωνία, να παρθούν συλλογικές αποφάσεις. 
Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά, ούτε θα βοηθήσει, ούτε θα προσφέρει την δυνατότητα να ληφθούν οι κατά το δυνατόν ορθότερες αποφάσεις σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης και χωροταξικής τάξης που επιθυμούμε για το Δήμο μας. 
Αυτό θα είναι δική μας ευθύνη και όχι άλλων. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: