Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

300 νέοι αγρότες από 19 κράτη μέλη της Ε.Ε παρουσίασαν το έργο τους και τα επιτεύγματά τους σε ότι αφορά την αειφορία και την καινοτομία.
Σημαντική διάκριση για τη χώρα μας, η 6η θέση που κατέλαβε στην καινοτομία η ελληνική συμμετοχή με τον Δημήτρη Σχοινοπλοκάκη ένα νέο αγρότη από την Κίσαμο Χανίων. Δεν γνωρίζω γιατί οι "Αρχές" της περιοχής μας, Δημήτρη, δεν σου αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνεις. Ένα να ξέρεις, ότι είμαστε περήφανοι, όλοι εμείς που βλέπουμε την προσπάθεια σου. Ίσως με το πέρασμα του χρόνου να σε δούμε και σε άλλες διακρίσεις, αλλά και πάλι εσύ μην μας λησμονήσεις, όπως ο τόπος σου, πράττει. Πάντα επιτυχίες και πάντα να προβάλεις την Κίσαμο με το δικό σου τρόπο.
Γιάννης Βιολάκης*

*Ο Γιάννης γράφει καλά, επίκαιρα και πολύ καυστικά, σύντομα τον βλέπω στο sadentrepese ΣΥΝδιαχειριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: