Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.....ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων και διοικητικών συμβουλίων πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και στις ΝΟΔΕ την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου. 
Οι εκλογές που θα διεξαχθούν με το νέο καταστατικό, σύμφωνα με το οποίο τόσο ο νέος πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ, όσο και οι πρόεδροι των τοπικών Οργανώσεων θα εκλεχθούν από τη βάση. 
Στην γειτονιά μας για πρόεδρος της τοπικής ως τώρα κατεβαίνει ο νυν πρόεδρος Καρτσωνάκης Γιώργο άνευ αντιπάλου (να θυμίσω στις τελευταίες εκλογές είχε δώσει υποψηφιότητα και ο νυν πρόεδρος του Νέου Εμπορικού συλλόγου κ. Βαγγέλη Πατεράκη). 
Εδώ όλα τα ονόματα:
Αποκόρωνα: Κοκολάκης Νικόλαος, Ρωμανιάς Αντρέας                    
Καντάνου-Σελίνου: Δρακάκης Νικόλαος              
Κισάμου: Καρτσωνάκης Γεώργιος
Πλατανιά: Γαλάνης Γεώργιος, Κουβαριτάκης Εμμανουήλ
Σφακίων : Σοφούλης Χρήστος 
Χανίων: Δρακάκης Πέτρος 
 Ενώ υποψήφια μέλη θα είναι στην Τ.Ο Κισάμου οι:
Βαρουχάκης Δημήτριος 
Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ 
Κομπογεννητάκης Κωνσταντίνος
Λιουδάκης Δημήτριος
Μενεγάκη Παναγιώτα
Ξηρουχάκης Στυλιανός
Παπαδάκης Αντώνιος
Ρημαντωνάκης Εμμανουήλ
Φουρναράκης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: