Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

3οι ΜΙΚΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Με την συμμετοχη των 7 δημοτικών σχολείων του Δήμου, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 3 Μαΐου στον προαύλιο χώρο 1ο Δημοτικό σχολείο Κισάμου οι 3οι Μικροί Ολυμπιακοί Αγώνες, από  09:00-12:15 και με τη συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ' τάξης κάθε σχολείου. 

Μια δραστηριότητα που έγινε θεσμός πλέον και είναι για το καλό της μαθητεύουσας νεολαίας του δήμου μας, που ελπίζουμε να έχει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: