Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ;

Αυτοί είναι ο υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηρίξει η ΝΔ στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης (Ηράκλειο-Χανιά Ρέθυμνο-Άγιο), κατά τα γραφόμενα του σαίτ Parapolitika.gr του Γιάννη Κουρτάκη.
Το ερώτημα, αν και δεν είμαστε ούτε μεσαία πόλη, θα στηρίξει άραγε και στην πόλη μας κάποιον υποψήφιο ή απλά θα δώσει τις ευλογίες ανεπίσημα;  
Πάντως να θυμίσω οτι ο νυν δήμαρχος είναι ολίγον Ν.Δ, αλλά και ο κ. Μυλωνάκης δεν κρύβει οτι κατά εκεί γέρνει...(εξάλλου πολλά στελέχη του είναι και μέλη στην Ν.Δ).
Από την άλλη, μιας και δεν είναι κρυφό, αν το ΣΥΡΙΖΑ προωθήσει και στηρίξει ένα δήμαρχο για την πόλη στις επόμενες εκλογές, μάλλον τον έχει έτοιμο και καπαρωμένο απο τώρα. Και μην πάει ο νου σας σε φαρμακοποιούς και καθηγητές, αλλά σε νυν αυτοδιοικητικό που δεν λέει να το βάλει κάτω (καλά κάνει κατά την γνώμη μου).
Τώρα το ΠΑΣΟΚ που κάποτε μετρούσε και έβγαζε δήμαρχο εναλλάξ με την Ν.Δ, θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τα ξανακαταφέρει... εκτός κι αν υποστηρίξει κάποιον νυν (πολλά ζητάτε να σας πω αν θέλετε τ' όνομα) και όχι περιφερειακό που κάποιοι νομίζουν.
Το ΚΚΕ θα είναι παρόν όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αλλά ίσως δούμε και την ΧΑ να κάνει αυτοδιοικητικό ντεμπούτο, εφόσον πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική ... εδώ τους υποψήφιους τους ξέρουμε. 
Πάντως ως του χρόνου πολλά μπορεί να αλλάξουν και να δούμε και εκπλήξεις που δεν τις περιμέναμε... 
Υπομονή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: