Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, θα απουσιάζει στην Αθήνα, Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, για την επίλυση υπηρεσιακών θεμάτων του Δήμου.
Παράλληλα θα παραβρεθεί στην τελετή βράβευσης του 3ου Νηπιαγωγείου Κισάμου που θα πραγματοποιηθεί στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους στον οποίο διακρίθηκε με την ταινία "Η Κίσαμος η πόλη της καρδιάς μας".
Το διάστημα αυτό της απουσίας του, τον αναπληρώνει στα καθήκοντά του ο Αντιδήμαρχος Δερουκάκης Εμμανουήλ, σύμφωνα με την υπ΄αρ. 409/2017 απόφαση Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: