Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Από Τρίτη 17 έως Παρασκευή 27 Απριλίου στην Πύλη Sabbionara στα Χανιά.
"Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2018"
Συνδιοργάνωση : Δήμος Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων
Η φωτογραφική ομάδα Κισάμου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 σαν μία απο τις δράσεις της νεολαίας Κισάμου. Η ομάδα στο ξεκίνημα της οργανώθηκε και επιμελήθηκε από ερασιτέχνες φωτογράφους. Ήταν μια πρώτη προσπάθεια καλέσματος ανθρώπων από όλες τις ηλικίες που αγαπούν τη φωτογραφία αλλά και μια πρώτη διδαχή της τέχνης της φωτογραφίας σε αρχάριους στο τόπο μας.
Έκτοτε την ομάδα πλαισίωσαν άνθρωποι που συνεργάστηκαν και συνυπήρξαν αρμονικά ώστε να συστήσουν και επίσημο σωματείο το 2015 με την ονομασία Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου (ΦΟΚ). Η δραστηριότητα της ομάδας εκτός από τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της περιλαμβάνει και εκδρομές, σεμινάρια και workshops από έμπειρους και καταξιωμένους φωτογράφους, όπως επίσης και 5 ομαδικές εκθέσεις στο ενεργητικό της. Σήμερα η ομάδα μετράει πέντε δημιουργικά και γεμάτα χρόνια, και συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι να δραστηριοποιούμαστε και να εξελισσόμαστε πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας.
Πληροφορίες απο την σελίδα της ΦΟΚ στο F/B

Δεν υπάρχουν σχόλια: