Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.... ΔΙΧΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Τα ποδοσφαιρικά μας έχουν μεταφερθεί στα Χανιά τώρα και κάμποσα χρόνια ...το οτι παρακολουθούμε κάποιοι την ομάδα μας, την ομάδα που αγαπήσαμε και δεν θέλουμε να ξεκόψουμε απότομα, είναι προσωπική επιλογή.... όπως προσωπική επιλογή είναι και ποια ομάδα θα υποστηρίζουμε. Φυσικά κάποιοι έχουν κάνει τις επιλογές τους χρόνια τώρα και δεν είναι σημερινοί, όπως θέλουν κάποιοι άλλοι να τους παρουσιάζουν.
Διαβάζω λοιπόν την ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο.Χ Κισσαμικός σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβει στο δημοτικό στάδιο Περιβολίων στην αναμέτρηση Κισαμικού -ΟΦΗ......
...."Τέλος σε σχέση με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χτυπήθηκε το πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Χάρης Κοντοπυράκης από οπαδό της χανιώτικης ομάδας απαντούν ως εξής: «προσωπικές διαφορές μεταξύ συντοπιτών δεν μπορούν να παρουσιάζονται ως επίθεση οπαδού της ομάδας μας στον εν λόγω κύριο, που όλη την εβδομάδα μέσω των social media αλλά και σε ποδοσφαιρικά στέκια των Χανίων προκαλούσε, κάτι που συνέχισε και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα».
Εμείς οι Κισσαμίτες παρακολουθούμε τις εξελίξεις...εξ αποστάσεως, απλά να θυμίσω οτι ο Χάρης έκανε πρόεδρος στον Κισσαμικό, ήταν πάντα φίλαθλος του ΟΦΗ και το σπουδαιότερο ήταν απο αυτούς που όταν παίζαμε στα χωράφια αδελφοποίησε τα δυο σωματεία... όχι βέβαια τον ΑΟΧ αλλά τον Κισσαμικό. Μάλιστα ήταν απο τους πρωτεργάτες για να έχουμε ως και σήμερα ένα στάδιο για να προπονούνται τα παιδιά μας. 

Υ.Σ Το συνθηματάκι πάντως κατά την έναρξη του αγώνα το ακούσαμε όλοι.... μπορεί να το άκουσε και η μάνα του Χάρη που βρίσκεται εκεί ψηλά στον ουρανό που δεν έχει καμιά σχέση με το άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: