Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ....

Λύση για τα λειτουργικά προβλήματα που φαίνεται πως έχουν προκύψει στο αεροδρόμιο Χανίων, μετά την παραχώρηση στη Fraport Greece, θα επιδιώξουν, κουβεντιάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου, Τάσου Βάμβουκα, οι Δήμαρχοι της Π.Ε. Χανίων, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολο Βουλγαράκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, προκειμένου να συμφωνηθούν κάποιες κοινές πολιτικές τουριστικής προβολής, αλλά και για θέματα που αφορούν τις υποδομές συνολικά.

-Ας ελπίσουμε οτι στις υποδομές θα είπαν και καμιά λεξούλα για το ΒΟΑΚ Κολυμβάρι-Κίσαμος...για την παράκαμψη της πόλης που θα εξυπηρετήσει κάμποσες χιλιάδες επισκέπτες και δεν θα τους κάνει να αγανακτούν, θα είπαν και κάτι για την Δυτική πύλη της Μεσογείου το λιμάνι Καβονησίου που υπολειτουργεί, αλλά και για όλα όσα χρειαζόμαστε ΕΜΕΙΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: