Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Απλά πράγματα ... θέλουμε ταρτάν ή όχι; Αν ναι τότε το γήπεδο πρέπει να κλείσει για όσο καιρό θα γίνονται εργασίες εκεί... αν δεν θέλουμε πάλι ταρτάν, αν μας αρέσει αυτή η κατάσταση, ας συνεχίσουμε να κάνουμε προπονήσεις, να παίζουμε κανένα παιχνιδάκι και να σταματήσουμε να μιλάμε. Μια ευκαιρία έχουμε κάθε 5 χρόνια για ένα έργο στην Κίσαμο και αυτή την σαμποτάρουμε εκ των έσω... ήμαρτον!!!
Φυσικά αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι υπεύθυνοι, είμαι σίγουρος οτι την απόφαση θα την πάρει η περιφέρεια που βάζει και το χρήμα, οπότε κατά 99% θα κλείσει το Δημοτικό στάδιο για όσο καιρό θα γίνονται εργασίες. 
Είμαστε μια μικρή πόλη, με ένα γήπεδο, με ένα αθλητικό χώρο, δίχως πολλά, δίχως σχεδόν τίποτα... ας κάνουμε λοιπόν μια θυσία για να έχουμε ΑΥΡΙΟ κάτι .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: