Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΟΙ ΝΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Γράψαμε προχθές οτι παραβιάστηκαν εκκλησίες στα νοτιοδυτικά του Δήμου μας, σήμερα έχουμε μια πλήρη εικόνα πόσες είναι οι εκκλησίες που παραβιάστηκαν, απο τον εφημέριο της περιοχής παπά Νικόλα Κλωστράκη.
Παραβιάστηκαν 5 ναοί και σχεδόν όλα τα ενοριακά κέντρα, των ναών στα εξής χωριά:
- Ο Ναός της Αναλήψεως στο Αμυγδαλοκεφάλι, ο Ναός του Αγίου Παντελεήμονος στα Λιβάδια, την ενοριακή αίθουσα και το ενοριακό γραφείο στο ίδιο χωριό, στο Κάμπο ο Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το Ενοριακό Κέντρο, στο Σφηνάρι ο Ναός του Αγίου Νικολάου, στη Κεραμωτή ο Ναός της Αγίας Κυριακής και η Ενοριακή αίθουσα.... καλό είναι λοιπόν να έχουμε το μυαλό μας είναι σπείρα αλλόθρησκων που μετακινείται απο χωριό σε χωριό. 
Παίρνουν χρήματα, τάματα και λάδι.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: