Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Η άδεια παραγωγού πωλητή αποτελεί προαπαιτούμενο για την περαιτέρω δραστηριοποίηση του αδειούχου στο στάσιμο ή πλανόδιο εμπόριο.
Καλούνται οι επαγγελματίες αγρότες, συνεταιρισμοί και ομάδες παραγωγών που ενδιαφέρονται για διάθεση προϊόντων αποκλειστικά ιδίας παραγωγής στο  υπαίθριο στάσιμο εμπόριο στα όρια του Δήμου Κισσάμου να καταθέσουν μέχρι 17 Μαΐου τις μέρες Δευτέρα έως Πέμπτη τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. Αίτηση, και δήλωση των προϊόντων, του σημείου δραστηριοποίησης και του χρονικού διαστήματος.
β. Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων του ν. 3874/2010, στην οποία αναγράφεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι επαγγελματίας αγρότης.
γ. Ε1, και αντίγραφα της τελευταίας Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης και της τελευταίας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/ Εκτροφής ΕΛΓΑ.
δ. αριθμός Μητρώου Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών, για τους υπόχρεους εγγραφής σε αυτό.
ε. Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης
ζ. Παράβολο 10 ευρώ
η. βεβαίωση εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών, πράξη συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου και κατάσταση μελών, στην οποία αναφέρεται και ο ΑΦΜ κάθε παραγωγού.
Καθώς και,
θ. Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.
ι. Βεβαίωση έναρξης δραστηριότητας από το TAXIS και Βεβαίωση ταμειακής μηχανής από το TAXIS.
κ. Πιστοποιητικό υγείας.
Πληροφορίες Γραφείο Εμπορικών Δραστηριοτήτων Δήμου Κισάμου, 2822340225 καθημερινά 09.00-13.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: