Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ....

«Με χτύπησαν και έβριζαν την μητέρα μου και τον αδερφό μου που έχουν πεθάνει».
Με αυτόν τον τίτλο το ΦΩΣ δίνει την (όχι ακριβής κατά εμένα) άποψη του για τα γεγονότα που έγιναν στο γήπεδο του ΑΟΧ Κισσαμικού (όχι Κισαμικού) στα Περβόλια, εναντίον του πρώην προέδρου του Κισσαμικού και νυν φίλου του ΟΦΗ, του Κισαμικού, του Παναθηναϊκού και γνωστού Κισαμίτη Χάρη Κοντοπυράκη.
Λέω όχι ακριβής γιατί φίλοι και φίλαθλοι του Κισαμικού δεν επιτέθηκαν ποτέ στον Χάρη, αλλά οι γνωστοί οπαδοί του Α.Ο Χανιά. Φίλαθλοι του Κισσαμικού δεν θα έπεφταν ποτέ τόσο χαμηλά να βρίζουν γονείς, που μας έχουν αναθρέψει. Καλό είναι λοιπόν να διορθωθεί το εν λόγω δημοσίευμα και γραφτούν ποιοι είναι αυτοί που έβριζαν και δυναμίτιζαν το παιχνίδι... Σε λίγο δεν θα πατά κανένας Κισαμίτης στο γήπεδο αφού πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από αυτά που υποσχέθηκε κάποτε η νυν διοίκηση. 
-Τι δουλειά έχουμε εμείς να λύνουμε ή να συμμετέχουμε σε υποθέσεις (επιθέσεις) που είχε δημιουργήσει ο ΑΟ Χανιά πριν πολλά χρόνια και έρχονται στην επιφάνεια σε κάθε παιχνίδι που δίνει η ΝΕΑ ομάδα τώρα στα Χανιά;  Στο τέλος όπως πάνε τα πράγματα μας βλέπω (όσοι θέλουν να παρακολουθούν τον ΑΟΧ-Κισαμικό) να καθίζουμε στις θύρες των φιλοξενούμενων ....
Υ.Σ Το αυτάκι των Κισσαμιτών κάποιοι ξέρετε να το τραβάτε ...των άλλων πότε θα το τραβήξετε; 
Υ.ΣΙΙ Και τέλος να ξεκαθαρίσουμε οτι Κισαμικός θα υπήρχε είτε φτιαχνόταν επί προεδρίας Χάρη, το γήπεδο ή όχι.... αλλά δεν θα υπήρχε αν ο άνθρωπος Μανώλης Κοντοπυράκης... δεν βοηθούσε κάποτε στα δύσκολα.
Προς γνώση....και συμμόρφωση λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: