Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει την έγκριση νέου έργου κατασκευής ασφαλτοστρώσεων που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».
  Το έργο αυτό περιλαμβάνει τις θέσεις: 
1. "Μυρτιά" εκτός οικισμού – Τ.Κ. Καλουδιανών 
2. "Πλαίτης" εκτός οικισμού – Τ.Κ. Πλατάνου 
3. "Άγιος Δημήτριος – Ευκάλυπτοι" εκτός οικισμού Δραπανιά της Τ.Κ. Δραπανιά του Δήμου Κισάμου της Π.Ε. Χανίων . 
 Είναι ένα έργο το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων που διαμένουν στις προαναφερόμενες περιοχές.
 Ο Δήμαρχος Κισάμου ευχαριστεί θερμά την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κισάμου και του Δήμου Χανίων, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο και την Διαχειριστική Αρχή για την πολύτιμη βοήθειά τους, φτάνοντας το έργο στην τελική ευθεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: