Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

"Το Σάββατο 14 Απριλίου θα γίνει η καθιερωμένη Λαμπαδηδρομία προς τιμήν του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ.Ειρηναίου*, η οποία θα ξεκινήσει στις 15:30μ.μ., από την Κίσαμο θα διασχίσει την εθνική οδό (ΒΟΑΚ) μέχρι την Τ.Κ. Καληδωνίας και εν συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, αφού κάνει μια στάση στο Δημαρχείο Πλατανιά, όπου θα γίνει σε  μια μικρή λιτή τελετή, θα καταλήξει στην Πλατεία Αγοράς, όπου θα ανάψει ο Βωμός και θα γίνει η  Επίσημη Έναρξη των αγώνων."
Για όσους δεν το ξέρουν μιας και φέτος τα πράγματα είναι πολύ κρυψίνους.... Πάντως για να λέμε το στραβού το δίκιο όλη την ευθύνη την έχει η επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης, που έχει ξεχάσει την σπουδαιότητα του ονόματος* που λανσάρει. Ας ελπίσουμε οτι του χρόνου τα πράγματα θα είναι καλύτερα .... 
Ούτε μια ανακοίνωση.... Εύγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: