Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ο Δήμος Κισάμου προτίθεται να συμμετέχει σαν εκθέτης με δικό του περίπτερο σε 2 εκθέσεις –μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη- και συγκεκριμένα:
Στην 9η έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών "Κρήτη η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας" που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2018 στον χώρο της ΔΕΘ και στην έκθεση "Ελλάδος Γεύσεις" η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.
Στα πλαίσια της έκθεσης και της συμμετοχής του Δήμου και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από φορείς και παραγωγούς της Κισάμου, υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν παραχώρησης χώρου από το περίπτερο του Δήμου σε φορείς, συλλόγους και παραγωγούς τοπικών προϊόντων. Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες της έκθεσης.
Όσοι φορείς, σύλλογοι, παραγωγοί τοπικών προϊόντων και επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Κισάμου επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου Κισάμου με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων την περιοχής και την προώθηση του πολιτισμού της Κισάμου καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ ή με την γραμματεία του Δήμου κατά τις ώρες λειτουργίας του Δήμου στο τηλέφωνο 2822340200 (κα Μαρακάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: