Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Σύλλογος Χαιρεθιανών διοργανώνει μαθήματα εικαστικών για τους μικρούς μας φίλου. Τα μαθήματα θα γίνουν:
Μ. Πέμπτη: 16:00 - Μ.Παρασκευή 12:00
Τα μαθήματα θα παραδοθούν από την συντοπίτισσα Αλεξία Νικήτα Σχετάκη, όπου μετά από μια μακρά πορεία στις επιχειρήσεις και παράλληλα στην τέχνη, ή τέχνη βρήκε νικήτρια.

Σήμερα ανάμεσα σε πολλά γνωστικά της, αντικείμενα, (μέταλλο, καλλιτεχνικό κόσμημα, ζωγραφική, κάρβουνο, θα δουλέψουμε κατά κύριο λόγο με μία καινοτόμα ρητίνη, το powered, βιοδιασπώμενο, άκρως φιλικό στο περιβάλλον και κυρίως στα παιδιά μας.
Για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με όλα τα παιδιά που επιθυμούν παρακαλούμε δηλώστε συμμέτοχη στο 6948383353 ή αφήστε μήνυμα στο messenger. Η ενημέρωση μας είναι απαραίτητη για να γίνει η ανάλογη προετοιμασία και να αγοραστούν ειδικευμένα υλικά (για κάθε παιδί)
Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για παιδιά 6 ετών και άνω. Και στην θεματολογία μας θα υπαρχή: ανεμομυλάκι, τρισδιάστατη φωτογραφική μηχανή, κουκουβάγια , αεροπλανάκι, πεταλούδα….  (όχι όλα μαζί σε ένα μάθημα, σε κάθε μάθημα κατά κανόνα 2 που τα παίρνουν και μαζί τους φυσικά)
Θα υπάρξει όμως και ενότητα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με κατασκευή από χαρτί – πηλό & ζωγραφική.
Διευκρινίζουμε όμως ότι έχουν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα με διάφορα εικαστικά θέματα και δεν βασίζονται στην φύλαξη των παιδιών (αναφερόμαστε περισσότερο στις νηπιακές ηλικίες).
 Παρόλο που ο χώρος είναι προστατευμένος και κανένα παιδί δεν μπορεί να φύγει μόνο του. Όμως εάν κάποιος από τους γονείς θα ήθελε να παραβρίσκεστε (ή κάποιες στιγμές υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου θα μπορούν να καθίσουν για ένα καφέ….
Τα υλικά είναι ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ακόμα και ποδιές για να μην λερωθούν. (καλό όμως θα ήταν να φοράνε κάτι πρόχειρο)
Όλα τα υλικά είναι ελεγμένα και φέρουν σφραγίδες καταλληλότητας για χρήση & από παιδιά.
Κόστος: παιδιά 6 και άνω 15 Ε ανά άτομο
Παιδιά προσχολικής 8 ευρώ ανά παιδί
Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια περίπου 3 ώρες (υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου και εφόσον είναι ένταξη και με τους γονείς)
Σας ευχαριστούμε πολύ και καλό Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: