Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Σας προσκαλούμε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στην Κίσαμο να επισκεφτείτε το παζάρι μας από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ και να κάνετε τις πασχαλινές αγορές σας σε πολύ χαμηλές τιμές σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.
Έμποροι βιοτέχνες αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα του τόπου μας καθώς και προσφορές από τα καταστήματα της πόλης θα σας περιμένουν για να περάσετε μια ευχάριστη μέρα κάνοντας παράλληλα και της αγορές σας. 
Επίσης όλα τα καφέ μεζεδοπωλεία θα προσφέρουν μοναδικά νηστίσιμα εδέσματα από τοπικές παραδοσιακές συνταγές.
Σας περιμένουμε 
Διοργάνωση.
Δήμος Κισάμου, Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου και Κοινωφελής Επιχείρηση Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: