Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ....

2010 μετά απο πολλές βόλτες στα βουνά της Κισάμου, φτάσανε στην ανακάλυψη. Μουδιασμένοι αλλά σίγουροι... οτι θα αλλάζανε την ιστορία. Το τι θα ακολουθήσει θα το δούμε, ως τότε ας το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Τα μικρά ίχνη μπορεί να αποδειχτούν πολύ σπουδαία για την Κίσαμο... τις επόμενες μέρες το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο και κάθε λογής επιστήμονας θα έρχεται για να επιβραβεύσει ή να δυσφημήσει την ανακάλυψη. 
Γίναμε οι πρώτοι ακόμα και το CNN μας έπαιξε (τα πρώτα βήματα του ανθρώπου βρέθηκαν στην Κίσαμο)...(στα Χανιά θα μάθουν κάποτε οτι λεγόμαστε Κίσαμος που θα πάει) μια φορά λοιπόν ας κάνουμε αυτό που πρέπει, δίχως μικρότητες και ρεβανσισμούς, με μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να μας βλάψει να μας υποβαθμίσει. 
Μπορούμε άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: