Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ και ΕΕ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις εκλογές του Δεκεμβρίου 2017 για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΠΕΠΣΥ σας ζητάμε να γίνεται μέλη της ΠΕΠΣΥ ώστε να μπορεί να συμμετέχετε στη εκλογική διαδικασία.
1. Πολιτιστικοί Σύλλογοι που θέλουν να έχουν υποψήφιο τις προσεχείς εκλογές, πρέπει να έχουν πάρει απόφαση εγγραφής στη ΠΕΠΣΥ και να την έχουν στείλει τα δικαιολογητικά  έως 7-10-2017 ώστε στο επόμενο ΔΣ να εγκριθεί η εγγραφή τους.
2. Πολιτιστικοί Σύλλογοι που θέλουν να  ψηφίσουν μόνο τις προσεχείς εκλογές πρέπει να έχουν πάρει απόφαση εγγραφής στη ΠΕΠΣΥ και να την έχουν στείλει τα δικαιολογητικά έως 15-11-2017 ώστε στο επόμενο ΔΣ να εγκριθεί η εγγραφή τους.
Οι εκλογές θα γίνουν στα μέσα Δεκεμβρίου του 2017 αλλά η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα.
Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή των Π.Σ. στη ΠΕΠΣΥ μπορείτε να βρείτε στο facebook  στη ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/pepsy.gr/ και στα τηλέφωνα 6972986115 Πελαντάκη Αγγελική γενικός γραμματέας και 6973387268 Κουνελάκης Στέλιος πρόεδρος. 
Ο πρόεδρος
Κουνελάκης Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: