Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το νέο Δ.Σ του ΕΠΑΛ Κισάμου με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρώην Διευθυντή του σχολείου κ. Ανδρέα Μπορμπουδάκη που τόσα χρόνια πρόσφερε της υπηρεσίες του και την αγάπη του στα παιδιά μας. Ταυτόχρονα θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον νέο Διευθυντή κ. Νεκτάριο Ζουριδάκη που του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.
Επίσης συγχαίρουμε τον κ.Χάρη Παπαευαγγέλου νέο διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κισάμου και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, καθηγητές, καλή σχολική χρονιά με υγεία.
Στους νεοεισαχθέντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ευχόμαστε καλό ξεκίνημα
Το Δ.Σ του ΕΠΑ Λυκείου Κισάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: